Utbildningar & workshops  MediYoga & Mindfulness 

Utbildningar i MediYoga och Mindfulness

För dig som vill förstå mer på djupet och kanske vägleda andra till återhämtning och stresshantering. Ett utmärkt komplement till många yrken. Kanske alla HR avdelningar borde ha en egen mindfulnessinstruktör? Eller varför inte som en del i en ledarskapsutbildning! 

Utbildning till MediYoga Instruktör 


Vårens kurser pågår. Kurstarter VT 2024 25 jan, 9 feb, 11 feb


Utbildning i MediYoga Sveriges regi. En termin innefattande sex lärarledda heldagar under våren (40 tim) samt ca 80 tim självträning, teori och eget arbete med att träna på att instruera.


Vanliga yrken som gärna kombineras med MediYoga är fysioterapeut, sjuksköterska, psykolog, arbetsterapeut och läkare. Men även yoga och meditationslärare.


Läs mer här


Wisdom says we are nothing. Love says we are everything. Between these two our life flows.

Jack Kornfield

WorkshopsUppdateras löpande. 


Dessa workshops har gemensamt att vi blandar teori och praktik på olika teman inom det stora och spännande området hälsa i ett 360-graders perspektiv. Fysiskt, mentalt och emotionellt. Allt hänger ihop!


I september fördjupar vi oss i MedYoga, Breathwork och provar på ett tyst halvdagsretreat. Läs mer här.


Utbildning till mindfulnessinstruktör


Startar on demand - minst 6 deltagareEn instruktörsutbildning i mindfulness på 10 lärarledda heldagar under våren (70 tim) samt ca 70 tim självträning och terori


Kursens undervisning och lärande är i huvudsak upplevelsebaserad och sker i form månatliga tvådagarsträffar där varje session i åttaveckorsprogrammet fördjupas under en heldag. Läs mer här


"Utbildning till mindfulnessinstruktör har gett mig en bra komplettering till min verktygslåda som samtalsterapeut. Kursen har ett bra djup och bredd och ger en övergriplig guide till att leda en grupp i grunderna i Mindfulness. Tack vare kursen Har jag dessutom äntligen skapat ett eget dagligt utövande som jag har stor nytta av i livet"

Lisa Wiklund, psykosyntes terpeut

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

unsplash