MediYoga 

MediYogan verkar som en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform som genom forskning och klinisk utvärdering utvecklas och används inom svensk hälso- och sjukvård.


Formatet har växt fram under kliniskt och terapeutiskt arbete med människor på flera hundra svenska arbetsplatser sedan 1997. Metoden är också utvecklad utifrån resultaten av hundratals vetenskapliga studier över hela världen på olika former av yoga, bland dem ett växande antal svenska studier. 


Kärnan i MediYoga är att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. En form av mind-body träning, helhetsträning, som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. Bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. MediYoga - 6 veckors program för läkning och balans


Vi träffas två gånger under en period av sex till åtta veckor.

Mellan träffarna yogar hemma guidad av en ljudfil.


Första mötet är ca 90 min. Då samtalar vi en stund och därefter får du ett lämpligt yogapass som möter dina behov på bästa sätt. Yogapasset kombinerar andningsövningar, rörelser, vila och meditation. Jag guidar dig igenom passet som en avslutning på mötet och du får sen på mail en ljudfil och pdf så att du kan yoga hemma under veckorna fram tills vi ses igen. Därefter ses vi igen för en andra uppföljande träff på ca 60 min.


I rådande pandeminläge ses vi på distans via Zoom.


Varmt välkommen! 


Pris 2 000 kr 

ink moms 6% för privatpersoner och ex moms för företag.


Hör av dig om du har frågor info@mindbodybalance.seCopyright © Alla rättigheter förbehållna