Referenser - ett urval från mina kunder

Referenser mindfulnesskurser

Flumfritt är ett bra ord att använda. Både jag och min man har tillsammans gått flera kurser med Lena som ledare. Hon gav oss det allra viktigaste, nämligen en rutin. Sedan vi gick den första kursen hos Lena i mars 2017 har vi haft en daglig meditationsträning. Lena, banade väg för oss på ett mjukt, vänligt och kärleksfullt sätt. Hon inspirerade oss att fortsätta och tack vare henne har aldrig meditationen känns som ett tvång - utan snarare som den paus vi alla behöver från yttre intryck. Lena är mycket kunnig och det är inspirerande att fortsätta utvecklas tillsammans med henne. 

Malin Sävstam Ahlstrand, författare, yoga- och meditationslärare

Kurserna Mindful Self-Compassion och Mindfulness-Based Stress Reduction har varit otroligt värdefulla för mig, både på ett personligt plan men också för mitt arbete. Lena skapar en trygghet i gruppen med sitt lugna pedagogiska sätt. Det gör det enkelt att dela i gruppen som är ett väldigt viktigt och givande moment. Båda kurserna har fördjupat min kunskap och gett mig djupare insikter om mig själv och även skapat en stabil grund för min egen vardagspraktik. Stort tack Lena för att du delar med dig av din klokskap!

Karin Hägglund, forskningsassistent, författare och föreläsare


Referenser utbildningar

Kursledarutbildningen i Mindfulness har givit en fin grund för att kunna anordna och hålla egna kurser. Gediget arbetsmaterial, utrymme för reflektion i kombination med gott om tid för utövande under trygg ledning av Lena. En inblick i buddhistisk psykologi har också givit en ökad förståelse för grunderna till ACT, vilket är hjälpsamt i mitt arbete som kurator. 

Jenny Österlund, kurator

Utbildning till mindfulnessinstruktör har gett mig en bra komplettering till min verktygslåda som samtalsterapeut. Kursen har ett bra djup och bredd och ger en övergriplig guide till att leda en grupp i grunderna i Mindfulness. Tack vare kursen Har jag dessutom äntligen skapat ett eget dagligt utövande som jag har stor nytta av i livet.

Lisa Wiklund, psykosyntes terpeut

Denna utbildning i Mindfullnesshandledning har varit fantastiskt lärorik och mycket pedagogiskt upplagd. Jag känner att jag har fått fördjupad insikt om såväl forskning som  metoder för att tryggt kunna dela med mig av Mindfulness till andra. Kursen har även gjort min egen vardagspraktik mer stabil och glädjefylld. Tack Lena för din kunskap och klokskap!

Annelie Carlsson, lärare

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

unsplash