Styrka & yoga

Vi på Studio Mnd Body Balance erbjuder dig, kvinna mitt i livet, träning och återhämtning i en mix som passar just dig.


Tillsammans skapar vi skräddarsydda träningsprogram där vi utgår ifrån ditt nuläge, dina hälsomål och hur du på ett smidigt sätt kan integrera träning i din vardag. Hemma eller på gym, varvat med våra PT-träffar.


Vill du så väver vi även in hälsooptimering med kost, näring och kraftfulla tekniker för återhämtning och stressreducering.  


Börja din hälsoresa här och nu!


styrketräning

Vill ha hela gymmet för dig själv och träna i fred? Är du en av de 10 personer som exklusivt erbjuds detta? Du tränar så ofta du vill måndag till fredag mellan 06.00-12.00 och mellan 17.00-21.00. Upp till 2 timmar per gång. Bokas i ett schema så du vet att du är själv. 3, 6, 9, 12 månaders abonnemang.

Tre månader 1000 kr/mån, sex mån 900 kr/mån, nio mån 850 kr/mån, 12 mån 800 kr/mån. Hör av dig så träffas vi. 

För dig som vill träna i en mindre grupp erbjuder vi fyraveckorprogrammet Kvinnokraft. Läs mer här

Screening


Screening av kroppsammansättning (muskelmassa, fettmassa, bentäthet mm), rörlighet, stabilitet och styrka. Konsultation 90 min + dokumentation 


Pris 2 250 kr


Boka här

PT-Paket 5 eller 10


Screening och personligt utformat träningsprogram + PT timmar. Totalt fem eller tio träffar varav screeningträffen är på 90 min. Övriga träffar är på 60 min.


PT paket 5: Pris 5 500 kr

PT paket 10: 9 000 kr
Boka här

PT plus


Screening och personligt utformat träningsprogram + PT timmar. Efter träningspasset får du en avslappningsstund på ametismatta med PEMF och djupepenetrerande infrarött ljus (FIR) i 30 min.

Läs mer om PEMF och FIR nedan


PT paket 5 Plus 6 500 kr

PT paket 10 Plus 11 250 kr


Boka här

Inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. Delbetalning via Qliro.

För dig som vill träna i en mindre grupp erbjuder vi fyraveckorprogrammet Kvinnokraft. Läs mer här

PEMF står för Pulsed Electromagnetic Field, vilket är en biohacking teknik som använder elektromagnetiska fält i pulserande former för att påverka kroppens vävnader, celler och organ. Dessa fält skapar snabba, korta energipulser som kan penetrera genom kroppens vävnader för att påverka cellernas elektriska laddningar.

PEMF-vibrationer används inom medicinsk och terapeutisk praxis för att främja läkning, minska inflammation, förbättra cirkulationen och påskynda återhämtningen samt förbättra sömnkvaliteten. 


FIR står för Far Infrared, vilket är en typ av infraröd strålning som ligger i det längre våglängdsspektrumet än synligt ljus. Detta innebär att FIR-strålning avger värme, men den är inte synlig för det mänskliga ögat.

FIR-strålning tränger djupt in i kroppens vävnader och påverkar cellerna genom att öka temperaturen och stimulera blodcirkulationen. Det bidrar till avslappning, lindring av muskelspänningar, förbättrad sömn och kan ibland vara en del av behandlingsmetoder för olika smärttillstånd.


Copyright © Alla rättigheter förbehållna

unsplash